ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ

Πλαστικοποίηση – Περιτύλιξη αποσκευών

Η ιδανική προστασία για τις αποσκευές σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από διάρρηξη και κλοπή, φθορές, λεκέδες ,γρατζουνιές, καιρικές συνθήκες, ανεπιθύμητο άνοιγμα και καθυστερήσεις. Θα μας βρείτε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ.Βενιζέλος" στην Αίθουσα Αναχωρήσεων στις Πύλες 2 & 3 και στην Αίθουσα Αφίξεων, μαζί με τη φύλαξη των αποσκευών, στην Πύλη 1. Λειτουργούμε όλο το 24ωρο. Η υπηρεσία κοστίζει 6 ευρώ ανά αποσκευή ανεξαρτήτως μεγέθους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Φύλαξη αποσκευών

Η φύλαξη αποσκευών βρίσκεται στην Αίθουσα Αφίξεων δίπλα από την Πύλη 1. Λειτουργεί όλο το 24ωρο και παρέχει φύλαξη και προστασία των αποσκευών και αντικειμένων σας. Όλες οι διαδικασίες και ο χρόνος φύλαξης παρακολουθείται και καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την ασφάλεια των διαδικασιών και των περουσιακών σας στοιχείων. Όλες οι αποσκευές ελέγχονται από μηχάνημα ακτίνων Χ κατά τη διαδικασία παραλαβής τους. Στον ίδιο χώρο μπορείτε να πλαστικοποιήσετε - περιτυλίξετε τις αποσκευές σας (Baggage Wrapping) καθώς και να κάνετε χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (Courier) προς την Ελλάδα ή τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για τον τιμοκατάλογό μας
ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Υπηρεσίες Courier

Η εταιρία μας, σε συνεργασία με διεθνώς καθιερωμένους συνεργάτες, παρέχει υπηρεσίες ταχυμεταφορών και προώθησης επιστολών, αποσκευών και αντικειμένων προς την Ελλαδα και όλο τον κόσμο. Για πληροφορίες και υπηρεσίες απευθυνθείτε στο κατάστημα μας Φύλαξης αποσκευών (Baggage Storage) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ.Βενιζελος", στην αίθουσα Αφίξεων - Πύλη 1.